Berlusconi tuhlasi vuodessa 35 miljoonaa – myös seksiorgioihin ja bileisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italian pääministeri Silvio Berlusconi on tuonut maalleen roppakaupalla kyseenalaista julkisuutta, eikä miehen puuhastelut ole vieläkään lopussa. Parhaillaan häntä syytetään oikeudessa seksin ostamisesta alaikäiseltä tytöltä. Oikeusjutun myötä julkisuuteen on tullut myös uusia tietoja.

Eilen maailmalla uutisoitiin, että Silvio Berlusconi käytti viinanhuuruisiin ja kauniita naisia pullisteleviin ökyjuhliinsa vuodessa huimat 35 miljoonaa euroa. Pelkästään maineikkaiden Bunga Bunga -seksiorgioiden naisiin kului noin 600.000 euroa vuodessa. Tiedot selvisivät oikeudenkäyntiin toimitetuista aieimmin salaisista tiliotteista.

Berlusconin henkilökohtainen DJ Danilo Mariani sai vuodessa palkkaa 120.000 euroa, Big Brother -julkkiskaunotar Angela Sozio sai saman verran. Pelkästään huiveihin ja kravatteihin kului 145.000 euroa, huonekaluihin 350.000 euroa, antiikkiin 750.000 euroa ja helikopteriin 600.000 euroa. Lakimiehet laskuttivat 1,2 miljonaa ja asunnon remontoiminen maksoi 1,7 miljoonaa euroa.