Tsunami iski Twilight-kuvauspaikalle – leffatähdet evakuoitiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittujen Twilight-elokuvien viimeisiä kuvauksia suoritetaan parhaillaan Brittiläisessä Kolumbiassa, Kanadassa. Eilen Breaking Dawn -leffan kuvauksiin tuli kuitenkin mutka matkaan, kun tsunami iski kuvauspaikalle Vancouver Islandille.

Elokuvan tähdet evakuoitiin paikalta korkeammalla alueelle turvaan, joten kukaan ei loukkaantunut aaltojen saapuessa rantaan. Kuvausten tiukka aikataulu kuitenkin venyi luonnonmullistusten takia päivällä. Tsunami oli Pohjois-Amerikkaan saapuessaan noin parin metrin korkuinen. Yksi elokuvan sivuosan tähdistä, Tinsel Korey, kirjoitti asiasta eilen Twitter-blogissaan.

– Meitä ollaan evakuoimassa tsunamivaaran takia. Jos tämä… on viimeinen tweettini, niin rakastan sinua. Loppu. Halauksia. Jos tämä on nyt lähtö, olen minä elänyt hyvän elämän. Olen kiitollinen kaikesta siitä mitä olen saanut, Tinsel Korey kirjoitti dramaattisesti.

Tsunami aiheutti ongelmia eilen myös Hawaijilla, jossa kuvattiin parhaillaan CBS-kanavan Hawaii Five-O -televisiosarjaa. Varsinaisia vahinkoja aallot eivät kuitenkaan sielläkään aiheuttaneet, joten kuvaukset jatkuvat viimeistään maanantaina. Ranskan Polynesiassa lomaillyt televisioisäntä Jimmy Kimmel joutui niin ikään poistumaan alueelta pikavauhtia.