Tältä parraton Hynynen näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun kotimaisen Kotiteollisuus-yhtyeen keulahahmo Jouni Hynynen on tullut tunnetuksi musiikillisten ansioidensa lisäksi myös näyttävästä ulkoisesta olemuksestaan. Nyt miehen ulkonäkö on kuitenkin muuttunut radikaalisti.

Matti Heikkinen hiihti Suomelle äskettäin maailmanmestaruuden 15 kilometrin perinteisessä hiihdossa, joten Hynysen oli lunastettava vuosia sitten antamansa lupaus. Hynynen nimittäin lupasi vuonna 2001 ajaa partansa sitten kun Suomelle tulee hiihdosta seuraava maailmanmestaruus. Nyt hän lunasti lupauksensa Korkojen kera -ohjelmassa, jossa saksimiehenä toimi luonnollisesti Matti Heikkinen.

– Sakset käteen. Nyt ei ole enää mitään tehtävissä. Anteeksi äiti, Hynynen totesi juuri ennen parran leikkaamista.

– Jos minä jätän tällaiset miehekkään pulisonit, niin minä pystyn tämän edes jotenkin naismaailmassa perustelemaan. Tämä on kuin kohtaisi rakkaan ystävän vuosien jälkeen, Hynynen kommentoi parran lähdettyä.

Jakson voi katsoa verkossa tästä linkistä.

Hynynen Korkojen keraKuva: Korkojen kera