Johanna Tukiainen haki eroa – ja perui sen saman tien

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtakunnan virallinen kohublondi Johanna Tukiainen avioitui äskettäin miehensä Arto Länsmanin kanssa Lapissa Saariselän kauniissa maisemissa. Vihkiminen suoritettiin näyttävässä jääkirkossa, mutta jo samana iltana pariskunnalla oli riitaa omissa häissään.

Tänään Iltalehti uutisoi, että Johanna Tukiainen on jättänyt avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen. Uutinen tuli tuskin monille yllätyksenä, sillä jo ennen häitä veikattiin ettei pariskunta pääse koskaan alttarille saakka. Pian tämän jälkeen Ilta-Sanomat kuitenkin kertoi Tukiaisen peruneen erohakemuksensa saman tien. Tilanne on siis sanalla sanoen yhtä merkillinen kuin pariskunnan taannoiset häät.

Pariskunta otti siis yhteen jo häissään, mutta häiden jälkeen yhteenotot muuttuivat rajuiksi. Metropoli-lehti kertoi toissa viikolla kuinka Johanna Tukiainen löi miestään lasilla päähän helsinkiläisessä ravintolassa sillä seurauksella, että Länsman vietiin sairaalaan ja Tukiainen putkaan.