Stara Johanna Tukiainen

Viihdeuutiset

Seiska ja Hymy: Johanna Tukiaiselle pitkä vankilatuomio

Suomalainen kohujulkkis Johanna Tukiainen on ollut vuosien varrella runsaasti esillä mediassa erikoisten keikkojensa lisäksi myös rikostuomioiden merkeissä. Nyt vuorossa on kuitenkin hänen uransa ensimmäinen vankilareissu, joka hänelle langetettiin tänään.

Seiska ja Hymy uutisoivat, että Tukiainen on tuomittu Helsingin käräjäoikeudessa pahoinpitelystä, pahoinpitelyn yrityksestä, kolmesta laittomasta uhkauksesta, kunnianloukkauksesta ja haitanteosta virkamiehelle yhteensä kolmen kuukauden ja 20 päivän ehdottomaan vankeustuomioon sekä yli 15.000 euron korvauksiin.

Tukiaisen aikaisemmat ehdottomat tuomiot on muutettu yhdyskuntapalveluksi, mutta tällä kertaa kohujulkkis joutuu ensimmäistä kertaa vankilaan. Tuomio ei kuitenkaan ole vielä lainvoimainen, sillä syyttäjällä ja Tukiaisella on mahdollisuus valittaa siitä hovioikeuteen.

Syyskuussa 2013 Tukiainen tuomittiin 45 päiväksi ehdottomaan vankeuteen vuonna 2010 tapahtuneesta haitanteosta virkamiehelle ja kahdesta vuonna 2011 tapahtuneesta pahoinpitelystä. Kyse oli Tukiaisen ja hänen ex-aviomiehensä Arto Länsmanin välienselvittelystä. Sitä ennen Tukiainen tuomittiin vuonna 2011 tapahtuneesta pahoinpitelystä 60 päivän ehdottomaan vankeuteen.

Digi Lifestyle

Näitä suomalaiset kysyvät eniten Googlelta: ”Kuinka ymmärtää naisia?”

Maailman suurin hakukone Google on jälleen julkistanut vuoden haetuimpien hakusanojen listansa. Tuttuun tapaan listaukset paljastavat jälleen kerran keitä julkkistähtiä suomalaiset ovat hakeneet eniten verkosta, mutta hakujen perusteella paljastuu paljon muutakin.

Suomen haetuimmat julkkikset olivat vuonna 2013 odotetusti teinitähti Robin ja hiphop-artisti Cheek. Kolmanneksi listalla kiilasi kanadalainen poptähti Justin Bieber, ja viiden joukkoon mahtuivat myös Johanna Tukiainen ja Miley Cyrus. Poliitikkojen sarjassa ykköseksi nousi Timo Soini. Kaikista hakusanoista suosituin oli Facebook, jota seurasivat Iltalehti, YouTube, Google ja Ilta-Sanomat.

Hieman hauskempaa materiaalia sen sijaan löytyy Googlen paljastamista kuinka-hakusanoista, joiden listaykkösenä oli kuluneena vuonna ”Kuinka ymmärtää naisia”. Toisena oli ”Kuinka rikastua” ja kolmantena yllätystulokas ”Kuinka purjehtijaksi”. Samaan aikaan miten-hakujen tulokset olivat samansuuntaiset, sillä ”Miten iskeä mies” nousi ykköseksi. Seuraavina tulivat ”Miten saada sixpack” ja ”Miten saada unta”.

Viihdeuutiset

Tukiaisen siskosten kuville nauretaan jenkkisivustolla – tässä syy

Suomalainen kohublondi Johanna Tukiainen ei ole tällä hetkellä ihan parhaissa voimissaan, mutta vuosien varrella hänet on noteerattu pariinkin otteeseen myös kansainvälisillä verkkosivustoilla.

Nyt vuorossa on Funny Foto -niminen verkkosivusto, joka kerää nimensä mukaisesti maailmalta tavalla tai toisella hulvattomia valokuvia. Tällä kertaa verkkosivustolle on kerätty kuvia maailman hulvattomimmista meikkauksista, ja Johanna Tukiainen on saanut kunnian olla peräti kahdessa ensimmäisessä kuvassa. Toisessa mukana on myös sisko Julia Tukiainen.

Kuva: FunnyFoto.net
Kuva: FunnyFoto.net
Viihdeuutiset

Järkyttävä video Johanna Tukiaisen keikalta – leviää nopeasti verkossa

Suomalainen kohujulkkis Johanna Tukiainen on pääsemässä tulevaisuudessa pienelle pakkolomalle, mikäli hänelle jo aiemmin langetettu vankeustuomio pannaan täytäntöön. Siihen saakka Tuksu kuitenkin keikkailee ympäri Suomea. Viikonloppuna hänen esiintymisensä kuvattiin videolla Lahdessa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Verkossa leviää parhaillaan YouTubessa julkaistu video, jossa Johanna Tukiainen nähdään esiintymässä Lahdessa sijaitsevassa Ravintola Renkomäessä. 23 minuuttia kestävä video on traagista katsottavaa, ja se kertoo kohujulkkiksen nykyisestä tilanteesta enemmän kuin tuhat valokuvaa. Monien huulilla lienee videon katsomisen jälkeen kysymys siitä, milloin Johanna Tukiainen saadaan hoitoon.

Viihdeuutiset

Seiska: Johanna Tukiaiselle vaaditaan pitkää vankilatuomiota

Valtakunnan virallinen kohublondi Johanna Tukiainen on ollut viime kuukausina otsikoissa useita kertoja muiden kohujen lisäksi myös pahoinpitelyjen merkeissä. Tänään Tukiainen on viimein saatu vastaamaan tekosistaan leivättömän pöydän ääreen.

Seiska uutisoi hetki sitten, että oikeudenkäynnissä syyttäjä Miska Kuoppala vaatii Tukiaiselle pitkää vankilatuomiota. Vaatimuksena on nimittäin peräti puolen vuoden ehdotonta vankeus. Aiemmin tänä vuonna Johanna Tukiainen tuomittiin Helsingin käräjäoikeudessa kahden kuukauden ehdottomaan vankeustuomioon, joten lähiaikoina kalterit voivat tulla kohujulkkikselle tutuksi.

Johanna ei ole perheen ainoa äkkipikainen jäsen, sillä kesäkuussa Metropoli uutisoi, että Johannan sisko Julia Tukiainen oli hakannut vastaantulijan Helsingissä kadulla lyömällä tätä kuohuviinipullolla päähän. Poliisit tapahtumapaikalle soitti hieman yllättäen Johanna Tukiainen.

Äskettäin Johanna Tukiaisen elämästä julkaistiin paljastuskirja Koko kansan Johanna – Paljastuksia kulissien takaa. Kirjassa Tukiaisen paljastetaan aiheuttaneen useille ihmisille hengenvaaran kuristettuaan auton ratissa ollutta Arto Länsmania kesken ajon.

Viihdeuutiset

Julia ja Johanna Tukiainen rinnat paljaana nettikuvassa

Suomalainen kohublondi Johanna Tukiainen tuomittiin äskettäin käräjäoikeudessa pahoinpitelystä kahden kuukauden ehdottomaan vankeustuomioon. Tuomio tuli tapauksesta, jossa Tukiainen oli lyönyt miestä kuohuviinipullolla päähän.

Tuomion jälkeen sekä Johanna Tukiainen että hänen siskonsa Julia Tukiainen ovat toilailleet oikein urakalla, ja tulossa on mahdollisesti myös jatkotoimia viranomaisten kanssa.

Nyt Hymy-lehti raportoi nettikuvasta, jossa Tukiaisen siskokset nähdään ottamassa aurinkoa yläosattomissa. Kuva on julkaistu Blogspot-palvelussa ja sen voi katsoa tästä. Verkossa on aiemminkin julkaistu huomattava määrä valokuvia, joissa Johanna Tukiainen esiintyy muun muassa ravintoloissa rinnat paljaana. Julia on sen sijaan nähty hieman harvemmin topless-kuvissa.

Äskettäin Johanna Tukiaisen elämästä julkaistiin paljastuskirja Koko kansan Johanna – Paljastuksia kulissien takaa. Kirjassa Tukiaisen paljastetaan aiheuttaneen useille ihmisille hengenvaaran kuristettuaan auton ratissa ollutta Arto Länsmania kesken ajon.

– Kun päästiin maantielle, Johanna tarjosi kanssamatkustajille sadan kilometrin tuntivauhdissa jännitystä hyökkäämällä takapenkiltä Arton kurkkuun kiinni. Ex-keikkamyyjä tarttui Johannaan kiinni ja repi tämän kuristusotetta irti. Arto pysäytti auton tiensivuun. Johanna oli sitä mieltä, että Artohan ansaitsi sen, Koko kansan Johanna -kirjassa kerrotaan.

Viihdeuutiset

Metropoli ja Seiska: Johanna Tukiainen holtittomana: Huumeita ja solvauksia!

Suomalainen kohublondi Johanna Tukiainen on ollut jo vuosien ajan toistuvasti kohuotsikoissa monenlaisten toilailujensa merkeissä. Seuraavaksi vuorossa on pitkä visiitti kiven sisään tuoreimman tuomion myötä.

Tukiainen tuomittiin käräjäoikeudessa pahoinpitelystä kahden kuukauden ehdottomaan vankeustuomioon, johon neitokainen ei kuitenkaan ollut itse luonnollisestikaan tyytyväinen. Hän aikoo nimittäin valittaa tuomiostaan hovioikeuteen. Tukiainen oli lyönyt miestä kuohuviinipullolla päähän.

Metropoli kertoo Johanna Tukiaisen solvanneen häntä puolustanutta asianajaja Heikki Lampelaa Facebookissa. Sittemmin viestit poistettiin ja Lampela kertoi Metropolille toivovansa, että Tukiainen saisi elämänsä hallintaan.

Seiska on puolestaan saanut haltuunsa tapauksen kuulustelupöytäkirjat, joista selviää, että Johannan pikkusisko Julia käräytti hänet kovien huumeiden käytöstä.

– Johanna on tosi vaikea sitten kun se juo. Ja sekin oli vetänyt amfetamiinia, niin sille tuli jotain ongelmia ihmisten kanssa, Julia kertoi poliisille Seiskan saamien asiakirjojen mukaan.

Viihdeuutiset

Kohukirja: Johanna Tukiainen aiheutti useille hengenvaaran

Metropoli-kaupunkilehti on saanut käsiinsä kohublondi Johanna Tukiaisen elämästä kertovan paljastuskirjan, joka julkaistaan vasta myöhemmin. Nyt Metropoli raportoi, että kirjassa on mukana uusia paljastuksia.

Koko kansan Johanna – Paljastuksia kulissien takaa -niminen kirja paljastaa uusia tapahtumia, joista ei ole aiemmin julkisuudessa tiedetty. Alla Metropolin julkaisema ote kirjasta, jossa Tukiaisen paljastetaan aiheuttaneen useille ihmisille hengenvaaran kuristettuaan auton ratissa ollutta Arto Länsmania kesken ajon.

– Kun päästiin maantielle, Johanna tarjosi kanssamatkustajille sadan kilometrin tuntivauhdissa jännitystä hyökkäämällä takapenkiltä Arton kurkkuun kiinni. Ex-keikkamyyjä tarttui Johannaan kiinni ja repi tämän kuristusotetta irti. Arto pysäytti auton tiensivuun. Johanna oli sitä mieltä, että Artohan ansaitsi sen, Koko kansan Johanna -kirjassa paljastetaan.

Viihdeuutiset

Metropoli: Johanna Tukiainen etsintäkuulutettu!

Valtakunnan kohublondi Johanna Tukiainen on jälleen törttöillyt itsensä otsikoihin, sillä hän on jälleen kahnauksissa virkavallan kanssa. Tukiaisen oli tänään määrä vastata oikeudessa syytteisiin pahoinpitelystä, mutta toisin kävi.

Metropoli-lehti kertoo, että Tukiainen ei saapunut Vantaan käräjäoikeuteen. Lehden tietojen mukaan kohublondin huhutaan olevan parhaillaan Ruotsissa, vaikka Tukiaisen oikeusavustajan mukaan oikeuteen saapumisen esteenä oli kuitenkin sairastuminen.

Metropolin tietojen mukaan Johanna Tukiainen on nyt etsintäkuulutettu, jotta hänet saadaan viimein leivättömän pöydän ääreen vastaamaan teoistaan. Tukiaista syytetään tällä kertaa naisen pahoinpitelystä.

Viihdeuutiset

Googlen hakutulos hämmentää: Johanna Tukiainen ykkösenä haulla ”kypsä porsas”

Valtakunnan virallinen kohublondi Johanna Tukiainen on loistanut viime kuukausina poikkeuksellisesti poissaolollaan kohuotsikoista. Glamour-malliksi itseään kutsuva julkkisnainen on jakanut jo vuosien ajan tehokkaasti suomalaisten mielipiteitä.

Nyt Johanna Tukiainen on joutunut ilkeämielisen pilan kohteeksi. Hänen valokuvansa tulee nimittäin ensimmäiseksi hakutulokseksi, kun Googlen kuvahaussa tehdään haku sanoilla ”kypsä porsas”. Kyse ei toki ole Googlen tekemästä pilasta, vaan hakutuloksiin ja niiden järjestykseen voi lähes kuka tahansa alan asiantuntija vaikuttaa monin eri tavoin. Tällä kertaa syynä lienee kyseisen kuvan yhteyteen aikoinaan kirjoitettu kommentti: ”Porsas taitaa olla jo kypsää!”.

Kuva: Google
Kuva: Google

Tukiainen ei ole ainoa vastaavan pilan kohteeksi joutunut, sillä taannoin Google Translate -käännöspalvelussa tehtiin useita hieman vastaavanlaisia tempauksia, joiden kohteena olivat muun muassa laulaja Antti Tuisku, Turkulaiset ja presidentti Sauli Niinistö.

googletranslate_turku.png

google_girlicious.png

Kuva: Google
Kuva: Google
Viihdeuutiset

Facebook-tempaus leviää: Johanna ja Julia Tukiainen pois Suomesta!

Suomalainen kohujulkkis Johanna Tukiainen vihjaili pari vuotta sitten jättävänsä Suomen, koska suomalaiset olivat häntä kohtaan niin tylyjä. Tänään Facebookiin on perustettu Tukiaisten kuvalla ryhmä ”Kun 100 000 liittyy niin muutetaan pois Suomesta Miamiin”.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook

Ryhmä antaa ymmärtää, että se olisi Tukiaisen siskosten perustama, mutta siitä ei ole kuitenkaan mitään näyttöä. Ryhmän esittelyssä on kuitenkin valokuva Johanna ja Julia Tukiaisesta ja heidän suuhunsa on laitettu myös lyhyt esittelyteksti ”100 000 tykkääjää niin muutetaan pois Suomesta ja ei tulla enään ikinä takaisin MIAMI here we come.” Kahdeksassa tunnissa ryhmään on liittynyt jo 8.600 käyttäjää.