Näin rajusti Johanna Tukiainen on muuttunut kuudessa vuodessa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallinen kohublondi Johanna Tukiainen on aiheuttanut viime päivinä kovasti keskustelua häidensä jälkeisillä tapahtumilla. Maan seuratuimpiin julkkistähtiin lukeutuva Tukiainen, nykyään Jolene Tukiainen, on kokenut urallaan monia muodonmuutoksia, joihin nyt otetaan pieni katsaus.

Varsinaisen läpimurtonsa julkisuudessa kohujulkkis teki keväällä 2008, kun ministeri Ilkka Kanervan hänelle lähettämät tekstiviestit tulivat julkisuuteen ja Kanerva joutui eroamaan. Sittemmin Tukiainen on luotsannut omaa Dolls Dancers -tanssiryhmäänsä ja ehtinyt myös levyttää useita singlejä, joita hän on esittäny aktiivisesti myös keikoillaan.

Johanna pyrki kuitenkin julkisuuteen monin tavoin jo vuosien ajan ennen tekstiviestikohua. Vuonna 2005 Tukiainen kiersi keikoilla tanssijana. Alla olevassa Johannan kotisivuilta peräisin olevassa valokuvassa hänet nähdään (vasemmalla) poseeraamassa keväällä 2005, kun The Scandinavian Dolls oli vierailemassa Miamissa, Yhdysvalloissa.

Johanna Tukiainen Miami 2005

Tässä Johanna nähdään puolestaan esiintymässä helsinkiläisellä Jenny Woo -klubilla yli viisi vuotta edellisen kuvan ikuistamisen jälkeen, perjantaina 20. lokakuuta 2010. Tuolloin keikka aiheutti suurta mediakohua monistakin syistä.

Johanna Tukiainen Jenny Wood

Tässä Johanna Tukiainen nähdään puolestaan poseeraamassa näyttävässä häämekossaan Saariselällä 26. helmikuuta 2011 järjestetyissä hänen ja Arto Länsmanin prinsessahäissä. Johanna lupasi laihduttaa häitään varten, ja kuvien perusteella lupaus piti varsin hyvin. Vauhdikkaista häistä nähtiin kooste myös televisiossa TV Viisi -kanavalla, ja ohjelman ensimmäinen lähetyskerta sai yli 300.000 katsojaa.

Johanna Tukiainen Jenny Wood