Nolo moka televisiouutisissa – japanilaisesta yökerhosta tehtiin ydinvoimala – katso kuva

Ohhoh! · Stara.fi

Japanin katastrofin alati muuttuva ja hektinen tilanne on asettanut uutistoimistojen ja uutiskanavien toimittajat tukalaan tilanteeseen, kun uutisia pitäisi tuottaa nopealla tahdilla. Kaiken lisäksi valtava kielimuuri on omiaan aiheuttamaan sekaannuksia.

Nyt amerikkalainen Fox News on joutunut hieman outoon valoon, kun se julkaisi lähetyksessään kartan Japanin ydinvoimaloista. Sekaan oli nimittäin jostain syystä pujahtanut myös eräs yökerho. Kartalla ydinvoimalan nimeksi kerrottiin Shibuyaeggman, jonka nimistä ydintoimalaa ei kuitenkaan ole olemassa.

shibuyaeggman

Sen sijaan monille suomalaisillekin tutulla Tokion Shibuyan alueella on Eggman-niminen yökerho, josta ydinvoimalan nimi Shibuyaeggman on todennäköisesti peräisin. Vielä ei kuitenkaan selvillä miten yökerho päätyi ydinvoimalalistalle.