Rihanna poseeraa rohkeassa kansikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna oli äskettäin Australiassa Last Girl On Earth -maailmankiertueensa viimeisellä osuudella. Australian matkallaan laulaja vieraili myös pornokaupassa, josta hän poistui kahden täyden ostoskassin kanssa. Samalla reissulla Rihanna joutui oman turvamiehensä kourimaksi.

Nyt Rihanna nähdään poseeraamassa maineikkaan Vogue-lehden kansikuvassa. Kyseessä on maistiainen lehden huhtikuun numerosta, jossa on Rihannasta enemmänkin upeita kuvia. Kannessa hänet nähdään keikistelemässä paljastavassa tyköistuvassa mekossa, jonka kaula-aukossa on säästelty hieman kangasta.

Rihanna on viime vuosina muuttanut imagoaan räväkämpään ja seksikkäämpään suuntaan. Raju imagonmuutos alkoi, kun tähti joutui vuonna 2009 silloisen poikaystävänsä Chris Brownin pahoinpitelemäksi. Taannoin julkisuuteen vuoti jälleen lisää järkyttäviä kuvia kyseisestä pahoinpitelystä. Parhaillaan poptähti nähdään myös kosmetiikkamerkki Nivean mainoskampanjassa yläosattomissa. Mainoskuvassa poppari tosin peittää intiimipaikkansa käsillään.

Rihanna Vogue