Facebookin uusi ominaisuus helpottaa – myös känniviestejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimmassa yhteisöpalvelussa nähdään erityisesti viikonloppuiltaisin ja -öisin joskus varsin värikästäkin kommentointia, kun ihmiset päättävät purkaa tuntojaan niin statuksissaan kuin kommenteissaan. Nyt Facebook on ottanut käyttöön kommentteihin liittyvän odotetun ominaisuuden.

Jatkossa käyttäjät voivat nimittäin korjata kommenttiensa kirjoitusvirheitä tai esimerkiksi pehmentää jo annetun kärkevän kommentin sanamuotoja. Kommentin kirjoittamisen jälkeen se julkaistaan painamalla enteriä, mutta kommentin oikeassa ylänurkassa olevaa ruksia klikkaamalla kommentti tulee uudelleen muokattavaksi.

Kommenttia voi tosin muokata ainoastaan siihen saakka kunnes joku lisää uuden kommentin samaan keskusteluun tai kunnes käyttäjä tekee uuden sivulatauksen. Sen jälkeen kommentin voi enää poistaa kokonaan. Omaa statusviestiä ei voi ainakaan vielä toistaiseksi muokata kommenttien tavoin.