Hurmaava pingviini jakaa rakkauden sanomaa – katso kohukuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on ihasteltu lukuisissa lehdissä jo hetken aikaa hellyttävää valokuvaa, jossa nähdään erikoislaatuinen keisaripingviinin poikanen. Sillä on nimittäin rinnassaan sydän myös ihon ja rasvakerroksen päällä. Jostain syystä pienokaiselle on nimittäin jäänyt rintakarvoitukseen sydämen muotoinen laikku.

Keisaripingviinin ikuisti maineikas ja moneen kertaan palkittu luontokuvaaja Sue Flood, joka on kuvannut luontoa jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Hän ei ole koko tuona aikana nähnyt näin erikoista pingviiniä, mutta kaikeksi onneksi hän sai pienokaisen ikuistettua useampiinkin valokuviin, joita voi katsoa tästä.

– Otin kuvan juuri silloin, kun nuoret pingviinit alkavat vaihtaa karvoitustaan aikuisten tyyliseeen pingviiniasuun. Tämä oli yksi miljoonasta, enkä ole koko urallani nähnyt toista pingviiniä, jolla olisi ollut tällainen kuvio. En voinut uskoa silmiäni kun näin sen, Sue Flood kertoo kuvasta verkkosivuillaan.