James Blunt kesäkuussa Helsinkiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen James Blunt tähdittää KaisaFest 2011-tapahtumaa sunnuntaina 19. kesäkuuta. Kolmannen kerran järjestettävä KaisaFest toteutetaan tänä vuonna kaksipäiväisenä tapahtumana.

Sunnuntain päätähtenä esiintyy brittiläinen laulaja-lauluntekijä James Blunt, jonka esikoislevy Back to Bedlam ja siltä lohkaistut You’re Beautiful ja Goodbye My Lover -hitit nostivat Bluntin nimen kerralla parrasvaloihin. Bluntin levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 20 miljoonaa kappaletta.

James Blunt on palkittu kahdella Brit Awards-palkinnolla, kahdella Ivor Novello -palkinnollla ja vuonna 2006 hän oli viisinkertainen Grammy-ehdokas. Konserttiteltan lavalla lämmittelijöinä nähdään special guest -artisteja, joiden nimet julkistetaan myöhemmin.