Kuvaa uutistoimittaja alastomana – tienaa 10 000 dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama päivä sitten julkisuuteen levisi tieto, että joku oli yrittänyt ottaa valokuvaa näyttelijä Jake Gyllenhaalista kun tämä oli toimittamassa tarpeitaan vessassa elokuvan ensi-iltajuhlissa. Moni on varmasti samaa mieltä, että silloin kamerakännykkä oli käytössä hieman väärässä paikassa.

Nyt julkkistähtien alastonkuvia on kuitenkin ryhdytty metsästämään oikein näkyvästi. Playgirl-lehti on nimittäin julistanut kilpailun, jossa se on luvannut tarjota 10.000 dollaria sille, joka toimittaa heille alastonkuvan CNN-kanavan suositusta toimittajasta Anderson Cooperista. Miehen blogiin voi tutustua tästä linkistä.

Samalla lehti paljasti PopEater-julkaisulle, että Anderson Cooper on parhaillaan listaykkösenä lehden toimituksen ”Kenet haluaisit nähdä alastomana” -listalla. Playgirl perustelee valintaansa sillä, että Anderson Cooper on karismaattinen, lihaksikas ja älykäs sekä vetoaa suureen määrään lehden naispuolisia lukijoita. Koko lista julkaistaan lehden seuraavan numeron sivuilla.