Nate Dogg kuoli – sairauskohtausta epäillään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on tapahtunut aivan viime aikoina yllättävän paljon suhteellisten nuorten tähtien poismenoja, kun useampikin nelikymppinen näyttelijä ja rocktähti on menehtynyt traagisesti. Nyt pitkä lista on jatkunut yhdellä nimellä.

Hiphop-legenda Nate Dogg, eli Nathaniel Hale, on nimittäin kuollut vasta 41-vuotiaana. Hänet tunnettiin erityisesti Warren G:n kanssa vuonna 1994 julkaistusta Regulate-jättihitistä, joka on jäänyt historiaan yhtenä genren klassikoista. Lisäksi hän teki runsaasti yhteistyötä muiden muassa Snoop Doggin kanssa.

Asiasta ensimmäisenä uutisoineen Press-Telegram -lehden mukaan artistin perhe vahvisti tiedon kuolemasta eilen, mutta ei ollut halukas kertomaan kuolinsyytä. Parin viime vuoden aikana Nate Doggin on kuitenkin uutisoitu saaneen kaksi vakavaa sairauskohtausta.