Peaches Geldof rötösteli jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka rocktähti Bob Geldofin julkkistytär Peaches Geldof poseerasi verkossa julkaistuissa valokuvissa alastomana. Peachesin narkomaaniystävän julkaisemat kuvat toivat lopulta neitokaiselle potkut alusvaateyhtiön mallityöstä.

Ultimo-alusvaatemerkin mallina jo pidemmän aikaa toimineen räväkän julkkisneitokaisen alastokuvat olivat yhtiölle liikaa, ja yhtiö irtisanoi sopimuksen Peachesin kanssa. Alastonkuvat päätyivät julkisuuteen, kun Ben-niminen narkkari julkaisi kuvat verkossa. Sittemmin 21-vuotias Peaches oli otsikoissa jäätyään kaksi kertaa kiinni myymälävarkaudesta, ja nyt vuorossa on kolmas kerta.

Supertähden tytärtä syytetään nimittäin jälleen myymälävarkaudesta, sillä hänet nähtiin ottamassa Lontoon Camdenissa sijaitsevasta Vintage King -kaupasta mukaansa noin 90 euron hameen ja juoksevan karkuun. Paikalla oli valvontakamera, joka ikuisti tilanteen. The Sun -lehden mukaan tapauksesta on tehty rikosilmoitus ja poliisi haluaa saada Geldofin kuulusteluihin. Neitokaisen tiedottaja on kiistänyt kaikki väitteet varkaudesta.