Rihanna katkaisi välit – isä käytti hyväkseen ja kääri hyvät rahat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna ei ole juuri julkisuudessa puhunut vanhemmistaan tai perheestään. Nyt supertähti on kuitenkin antanut aiheesta tunteikkaan haastattelun, jossa hän paljasti joutuneensa isänsä taloudellisen hyväksikäytön uhriksi.

Miljoonia musiikilla, keikoilla ja mainossopimuksilla tahkoava Rihanna kertoi haastattelussa kuinka hänen isänsä Ronald Fenty yritti toistuvasti saada rahallista hyötyä tyttärensä julkisuuden siivellä muiden muassa tekemällä lehdistölle paljastuksia tyttären elämästä ja myymällä yksityisiä perhekuvia useille lehdille.

– Siksi minulla on aihetta epäillä mitä minä nykyisin merkitsen isälleni. Se on todella outoa. Se on ainoa sana jolla voin kuvailla sitä tunnetta, koska olen aikoinaan varttunut isäni kanssa, tuntenut hänet ja ollut osa häntä hitto vieköön. Sitten hän tekee jotain niin outoa että en voi ymmärtää sitä, Rihanna kertoo Vogue-lehdessä.

– Aina sitä kuulee kauhutarinoita, mutta samalla ajattelee että ei minun perheeni ole sellainen ja että minun isäni ei koskaan tekisi sitä minulle. Pahoinpitelyni jälkeen se tapahtui ensimmäisen kerran. Isäni kertoi lehdistölle kasan valheita, koska en ollut edes keskustellut hänen kanssaan sen jälkeen. Hän ei edes soittanut minulle, vaan meni puhumaan suoraan lehdistölle.