Rihannalla historian suurin kaula-aukko: ”Paljasti enemmän kuin peitti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna oli aiemmin tänään otsikoissa, kun hän on viimein avautunut lehtihaastattelussa perheestään ja erityisesti isästään. Supertähti paljasti isän käyttäneen häntä taloudellisesti hyväkseen myymällä muiden muassa valokuvia ja valheellisia tarinoita lehdille.

Tästä syystä Rihanna on katkaissut kokonaan välit isäänsä Ronald Fentyyn. Nyt julkkistähti on kuitenkin nähty poseeraamassa asussa, jonka täytyi rikkoa jonkinlainen kaula-aukkojen ennätys. Oli nimittäin suoranainen ihme, että valtava kaula-aukko ei paljastanut liikaa, joten sen täytyi pysyä paikoillaan liimalla tai jollain vastaavalla tempulla. Katso kuva tästä.

Rihanna on viime vuosina muuttanut imagoaan räväkämpään ja seksikkäämpään suuntaan. Raju imagonmuutos alkoi, kun tähti joutui vuonna 2009 silloisen poikaystävänsä Chris Brownin pahoinpitelemäksi. Taannoin julkisuuteen vuoti jälleen lisää järkyttäviä kuvia kyseisestä pahoinpitelystä. Parhaillaan poptähti nähdään myös kosmetiikkamerkki Nivean mainoskampanjassa yläosattomissa. Mainoskuvassa poppari tosin peittää intiimipaikkansa käsillään.