Samuli Vauramo kertoi amerikkalaisesta televisiosarjastaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälistä menestystä niittänyt suomalainen näyttelijä Samuli Vauramo on nyt ryhtynyt myös valokuvaajaksi. Pitkään valokuvausta harrastanut Vauramo vieraili tänään Ylen Puoli seitsemän -ohjelmassa ja kertoi uudesta amerikkalaisesta televisiosarjastaan.

Samuli Vauramo on viettänyt alkuvuoden Chilessä ohjaaja-tuottaja Bryan Singerin työnimellä H+ tehtävän amerikkalaisen televisiosarjan kuvauksissa. Suomalaistähti näyttelee yhtä sarjan pääosista, suomalaista Supo-tutkijaa joka metsästää hakkereita.

– Tarina sijoittuu lähitulevaisuuteen ja siinä seurataan tapahtumia ennen ja jälkeen tällaisen suuren maailmanlaajuisen katastrofin. Siinä seurataan eri maiden ihmisiä, ja mä itse asiassa näyttelen suomalaista henkilöä, joka seitsemän vuotta ennen tätä suurta mullistusta ryhtyy tutkimaan pientä hakkeriporukkaa ja tajuaa että nyt on tapahtumassa jotain minkä ei pitäisi mennä näin, Samuli Vauramo kertoi haastattelussa.

– Siinä heti tarinan alussa puhun suomea ja sitten englantia aika vahvalla aksentilla. Sitten kun sarjassa vuodet vierivät niin sitten sen kielitaito paranee ja sitten puhun jo täydellisellä jenkkiaksentilla.

Samalla Vauramo kertoi valmistelevansa parhaillaan omaa valokuvanäyttelyä. Hän on pitkään seurannut Los Angelesissa asustavaa korppiyhdyskuntaa, jota on kuvannut vuodesta 2007 asti. Katso Vauramon tuore haastattelu Yle Areenasta.