Siveä imago murskana – teinisuosikki myönsi alastonkuvien aitouden

Viihdeuutiset · Stara.fi

High School Musical -elokuvien myötä erityisesti teinityttöjen suursuosioon aikanaan noussut 22-vuotias Vanessa Hudgens tuli muutama vuosi sitten tunnetuksi teini-ikäisenä ikuistamiensa alastonkuvien merkeissä, kun kuvat vuotivat verkkoon ja aiheuttivat valtavan skandaalin.

Nyt tapaus on uusiutunut. Kerroimme eilen kuinka Vanessa poseeraa jälleen erittäin rohkeissa alastonkuvissa muiden muassa täysin alastomana sekä suutelemassa ja kourimassa lastenohjelman naistähteä, Alexa Nikolasia. Käänne on Vanessalle nolo, sillä hän on yrittänyt ylläpitää julkisuudessa varsin siveää imagoa. Nyt neitokainen on kommentoinut tuoreita skandaaliaan asianajajansa välityksellä ja siten vahvistanut kuvien aitouden.

– Vanessa on hyvin järkyttynyt siitä että nämä vanhat kuvat, jotka otettiin vuosia sitten, ovat tulleet julki. On ongelmallista, että joku joka on saanut nämä yksityiset kuvat haltuunsa vuotaa niitä laittomasti julkisuuteen pitkän ajan kuluessa. Tutkimme parhaillaan kuka on vastuussa ja teemme parhaamme saattaaksemme hänet vastuuseen, Hudgensin asianajaja kertoi TMZ-julkaisulle.

Äskettäin Vanessa kiinnitettiin Candie’s-vaatemalliston California-kampanjan mainoskasvoksi, ja hän poseerasi mainoskuvissa pienessä hameessa ja viettelevästi bikineissä. Efroniin liittyvät kohu-uutiset eivät ole vaimentaneet Vanessa Hudgensin työintoa. Hudgens tekee nimittäin tänä vuonna kaksi elokuvaa, Beastly ja Sucker Punch.