Suomen Diili-ohjelmassa etsitään johtajaa Vierumäelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Diili-ohjelman suomalaisessa versiossa puhaltavat tulevalla kaudella uudet tuulet. Liikemies Hjallis Harkimo etsii nimittäin Vierumäelle kehitysjohtajaa suositussa realityohjelmassa. Rinnalleen neuvonantajiksi Hjallis on saanut toimitusjohtajat Maija Nymanin ja Heimo Hakkaraisen.

Diili alkaa MTV3-kanavalla syksyllä 2011. Kanava on esittänyt kolme kautta Diiliä, joista kahdella edellisellä kerralla Hjallis Harkimo on ollut Diili-pomona. Diilillä oli edellisellä eli kolmannella kaudella kolme esityskertaa viikossa ja jaksojen keskikatsojamäärä oli yhteensä lähes 900.000. Tulevan Diilin voittaja pääsee kehittämään eteenpäin Vierumäki Country Club Oy:tä, jonka ydinosaamista ovat urheilu-, liikunta- ja hyvinvointipalvelut. 


Diilin kilpailijaksi voi hakea 16. maaliskuuta alkaen sähköisesti osoitteessa www.mtv3.fi/diili. Ilmoittautua voi maanantaihin 18. huhtikuuta saakka.