Vanessa Hudgens seksikkäänä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

High School Musical -elokuvien myötä erityisesti teinityttöjen suursuosioon aikanaan noussut 22-vuotias Vanessa Hudgens tuli muutama vuosi sitten tunnetuksi teini-ikäisenä ikuistamiensa alastonkuvien merkeissä, kun kuvat vuotivat verkkoon ja aiheuttivat valtavan skandaalin.

Parin viime päivän aikana Vanessan uusia alastonkuvia on vuotanut verkkoon, ja aiemmin tänään hänen asianajajansa vahvistivat kuvien olevan aitoja. Samalla hänen siveä imagonsa on saanut jälleen suuren takaiskun. Nyt Vanessa nähdään kuitenkin kohusta huolimatta poseeraamassa seksikkäässä bikiniasussa Shape-lehden huhtikuun numeron kannessa. Katso kansikuva alta.

Äskettäin Vanessa kiinnitettiin Candie’s-vaatemalliston California-kampanjan mainoskasvoksi, ja hän poseerasi mainoskuvissa pienessä hameessa ja viettelevästi bikineissä. Efroniin liittyvät kohu-uutiset eivät ole vaimentaneet Vanessa Hudgensin työintoa. Hudgens tekee nimittäin tänä vuonna kaksi elokuvaa, Beastly ja Sucker Punch.

Vanessa Hudgens Shape