223 000 kondomia varastettiin – poliisi järjesti jättioperaation

Viihdeuutiset · Stara.fi

Malesian poliisi on järjestänyt suuroperaation, kun maasta Japaniin matkalla ollut kondomilasti katosi hämäräperäisesti matkalla Japaniin. Kadonneen ehkäisyvälinelastin arvo oli yli 200.000 euroa, mutta lopulta se onnistuttiin löytämään – lähes kokonaisuudessaan.

258 laatikollista ehkäisyvälineitä katosi tammikuussa, kun niitä oltiin kuljettamassa Japaniin. Yhteensä lähetys sisälsi 223.000 kondomia. Nyt poliisi on löytänyt mittavien tutkimusten tuloksena kondomit Malesian Puchonginssa sijaitsevasta varastorakennuksesta. Noin kaksi prosenttia kondomeista on kuitenkin edelleen kateissa.

Tutkimuksissa selvisi, että ovelat varkaat olivat tyhjänneet kontin jo tehtaalla. Sen jälkeen tyhjä kontti oli lähetetty satamaan, josta kontti lähetettiin Japaniin. Varkaus huomattiin vasta lähetyksen päästyä määräpaikkaansa. Malesian poliisi pidätti varkaudesta epäiltynä kuusi miestä, joista kaksi on edelleen poliisin hallussa.