Anna Easteden Hollywood-roolistaan: ”Charlie Sheen oli tosi ammattilainen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi maailman suosituimmista televisiosarjoista, Miehen puolikkaat, on todennäköisesti loppumassa sarjan kahdeksanteen tuotantokauteen, sillä sarjan päätähti Charlie Sheen sai potkut. Sheenin tilalle ei ole myöskään saatu nimitettyä uutta tähteä.

Kyseinen tuotantokausi esitetään huhtikuun lopusta alkaen myös Suomessa, ja kaudella ruuduissa nähdään myös suomalainen näyttelijätär Anna Easteden. Hänen jaksonsa nähdään Subilla torstaina 19. toukokuuta. Anna Easteden kertoo Subille päässeensä mukaan sarjaan koekuvausten kautta. Prosessi oli pitkä, mutta sinnikkyys palkittiin lopulta.

– Ensimmäisen koe-esiintymisen jälkeen sain kutsun toiseen koe-esiintymiseen, joka oli sarjan luojien ja tuottajien edessä. Sitten sain kutsun vielä kolmannen kerran tuottajien eteen, tässä vaiheessa meitä oli yhdeksän näyttelijää jäljellä. Esiinnyin tuottajien edessä, ja he pyysivät minua jäämään huoneeseen siksi aikaa, kun kävivät lähettämässä muut näyttelijäehdokkaat kotiin, koska olin saanut roolin, Anna hymyilee.

Anna esittää jaksossa roolihahmoa nimeltä Wanda. Hän on punapäinen kaunotar, johon Charlie iskee silmänsä. Anna kehuu, että työskentelystä Sheenin kanssa jäi vain hyviä muistoja.

– Charlie Sheen oli tosi ammattilainen, oikein kiva ja yhteistyöhenkinen näyttelijä. Tekisin mielelläni hänen kanssaan töitä uudelleen, Anna hehkuttaa.