Anna Easteden Miehen puolikkaat -hittisarjan tähtenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimmaksi julkkikseksi alkuvuodesta huumesekoilujensa ja niistä aiheutuneiden potkujensa takia noussut Charlie Sheen ei jatkossa enää seikkaile Miehen puolikkaat -hittisarjassa, ja samalla koko sarjan tulevaisuus on vaakalaudalla.

Suomessa sarjaa kuitenkin vielä esitetää, sillä sarjan kahdeksas ja todennäköisesti viimeinen tuotantokausi käynnistyy Subilla 28. huhtikuuta. Mukana tuotantokaudella on myös suomalaisnäyttelijä Anna Easteden, johon Charlie iskee silmänsä. Kauden jaksot esitetään Yhdysvalloissa niin ikään tänä keväänä.

Ennen kuin sarja hyllytettiin, suomalaisnäyttelijätär Anna Easteden ehti esiintyä 8. kauden jaksossa nimeltä Skunk, Dog Crap and Ketchup. Kyseinen jakso nähtiin Yhdysvalloissa 3. tammikuuta, ja Subilla se lähetetään torstaina 19. toukokuuta kello 19.30.