Tältä näyttää ensimmäinen photoshoppaamaton meikkimainos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauneudenhoitotuotteiden mainosten rajua kuvankäsittelyä on ihmetelty viime aikoina aikaisempaa enemmän, ja jopa mainoksissa poseeraavat tähdetkin ovat kritisoineet liiallista muokkausta. Aika ajoin kuvankäsittelyssä tulee myös noloja virheitä.

Nyt Makeup Forever -kosmetiikkamerkki on minimoinut tällaiset riskit ja julkaissut ainakin omasta mielestään ensimmäisen meikkimainoksen, jonka mallia ei ole jälkikäsitelty digitaalisesti. HD Definition Foundation -meikkisarjan mainoksessa nähdään poseeramassa kuvankaunis malllineitokainen.

Aiemmin tässä kuussa Playboy-kaunotar Holly Madison uskaltautui poseeraamaan ilman kuvankäsittelyä Life & Style -lehden teemanumerossa, jossa monet kaunottaret myönsivät että heillä on selluliittiä. Samalla he ihmettelevät, että ”Mitä sitten?”