Katie Price pokasi nuoren mallipojan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen kohujulkkis Katie Price on ollut viime aikoina paljon julkisuudessa käynnissä olevan riitaisan avioeronsa vuoksi. Tuoreimpien tietojen mukaan eronneen pariskunnan välit eivät olekaan aivan niin tulehtuneet kuin ollaan oletettu.

Nyt Price on kuitenkin hehkuttanut uutta ihastustaan julkisesti Twitter-blogissaan. Hän julkaisi valokuvia itsestään ja nuoresta komistuksesta, 25-vuotiaasta argentiinalaisesta Leandro Pennasta. Samalla Katie kirjoitti valloitukselleen espanjankielisiä rakkaudentunnustuksia.

Katie Price Leandro Penna

Rakkaudentunnustusten ja kuvien uskotaan kuitenkin olevan suunnattu pääasiassa Katie Pricen ex-miehelle Alex Reidille, jota povipommi on aiemminkin yrittänyt saada tolaltaan monin tavoin. Katie ja Leandro tapasivat toisensa Elton Johnin Oscar-juhlissa pari viikkoa sitten.

Katie Price Leandro Penna

Katie Price Leandro Penna