Seksikäs Talent-tuomari tulikuumissa bikineissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen mallikaunotar Kelly Brook on noussut viimeisen parin vuoden aikana lähes täydestä tuntemattomuudesta kansainväliseksi tähdeksi. Talent-tuomaristossakin nähty kaunotar voitti äänestyksen sekä maailman kauneimmasta julkkisvartalosta että maailman kauneimmista sääristä.

Muutama päivä sitten Kellyn ilmoitettiin olevan raskaana, mutta vielä hän ehtii poseerata monissa upeissa bikinikuvissa. Nyt verkossa onkin jälleen julkaistu muutamia Brookin näyttäviä uuden bikinimalliston mainoskuvia. Niissä neitokainen poseeraa merellisissä tunnelmissa.

31-vuotias englantilainen Kelly Brook on toiminut julkkisurallaan näyttelemisen ja mallintöiden lisäksi myös uimapukujen suunnittelijana. Vuonna 2006 hän julkisti myös oman uimapuku- ja vaatemalliston. Samana vuonna Kelly Brook sijoittui maailman seksikkäimpien julkkisnaisten listalla viidenneksi. Vuonna 2009 hän sijoittui viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä.

Kelly Brook Lynx

Kelly Brook Lynx