Kesän ainoa Rähinä Live Blockfestissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella 19.-20.8.2011 Tullikamarin Pakkahuoneella ja Tullintorilla järjestettävä kaupunkifestivaali Blockfest on saanut esiintyjäkaartiinsa toivotut vahvistukset, kun Rähinä Records levy-yhtiö tuo kovimmat artistinsa estradille.

Festivaalin lauantaipäivänä nähdään nimittäin kesän ainoa Rähinä Live -spektaakkeli. Kaksituntisessa ilotulituksessa lavalle nousevat Fintelligensin voimakaksikko Elastinen ja Iso H, albumilistalle esikoislevyllään kiivennyt nuori lupaus Puhuva Kone, debyyttilevynsä julkaissut Timo Pieni Huijaus sekä Spekti, Tasis ja Uniikki.

Myös Rähinän kirkkain tähti Emma-palkittu Cheek saapuu Blockfesteille jatkamaan siitä, mihin viime vuonna jäätiin. Tänä vuonna artistin keikalle saapuu myös vierailijoita sekoittamaan omat mausteensa jo ennestään pippuriseen lavashowhun. Cheek pokkasi albumistaan Jare Henrik Tiihonen 2 jo kolmannen peräkkäisen kultalevynsä. Rentoja reggae-rytmejä jakaa puolestaan Raappana. Dancehall-artistinakin nähdyn lahtelaisen viime syksynä julkaistu toinen studioalbumi Maapallo nousi välittömästi Suomen albumilistan ykköseksi. Kotikenttäedun saa sen sijaan Maajoukkueestakin tuttu Idän Ihme, joka tuo mukanaan Kalevan Komitean.

Neljättä kertaa pystytettävä Blockfest järjestetään tänä vuonna entistäkin suurempana. Viime vuonna jo ennakkoon loppuunmyydyn festivaalin tähtinä on vuosien varrella nähty useita ulkomaisia artisteja kaikkien kotimaisten kärkinimien lisäksi.