American Pie saa jatkoa – päätähti vieroituksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi suosituimmista amerikkalaisista komedioista kautta aikojen oli vuonna 1999 ensi-iltansa saanut American Pie, joka saavutti kulttisuosion ja sai sittemmin myös jatko-osia. Nyt elokuva on taas ajankohtainen, sillä sille kaavaillaan taas uutta jatko-osaa.

Elokuvien tähtinä on nähty muiden muassa Tara Reid, Natasha Lyonne, Chris Klein ja Sean William Scott. Heistä viimeksi mainittu on tällä hetkellä kuitenkin poissa kuvioista, sillä Scott joutui tämän viikon tiistaina vieroitushoitoon. E! Newsin mukaan hän kirjautui vapaaehtoisesti vieroitukseen ”yksityisistä syistä”.

Samaan aikaan E! Online vahvisti, että elokuvasarjan uusi osa on jo suunnittelupöydällä. Sen työnimenä on tällä hetkellä American Reunion, ja Universal neuvottelee parhaillaan saadakseen elokuvaan mukaan sarjan suurimmat tähdet. Ohjaajiksi on kiinnitetty Jon Hurwitz ja Hayden Schlossberg. Kuvausten on määrä alkaa jo 24. toukokuuta.