Mel Gibson antautui poliisille – pidätettiin välittömästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Mel Gibson tuomittiin viime viikolla pitkään ehdonalaiseen vankeuteen pahoinpitelystä. Hän on ollut kuukausien ajan otsikoissa hakattuaan entisen tyttöystävänsä Oksana Grigorievan ja uhkailtuaan tätä lukuisia kertoja puhelimessa.

Näyttelijä tunnusti tekonsa eräässä nauhoitetussa puhelussa, joita käytettiin oikeudessa myös todisteena. Viime viikolla Mel Gibson sai viimein tuomionsa, mutta hän selvisi kolmen vuoden ehdollisella vankeustuomiolla, vuoden terapialla ja 16 tunnin yhdyskuntapalvelulla. Lisäksi Gibson joutuu maksamaan oikeudenkäyntikulut ja sakkoja.

Eilen illalla Mel Gibson antautui poliisille tuomionsa suorittamiseksi, ja hänet pidätettiin välittömästi. Asianmukaisten toimenpiteiden jälkeen hänet päästettiin kuitenkin 20.000 dollarin takuusummaa vastaan vapaalle odottamaan tuomion täytäntöönpanoa, Radar Online uutisoi.

Mel Gibsonin ura on kärsinyt tapauksen johdosta valtavasti, sillä naisia hakkaavalla ja puhelimessa törkeitä rasistisia uhkauksia lateleva näyttelijä on muuttunut Hollywoodissa hylkiöksi, jonka kanssa kukaan ei halua työskennellä. Jopa Gibsonin manageri jätti hänet. Oikeudessa Gibson syytti Grigorievaa kiristyksestä, mutta tuomioistuin hylkäsi syytöksen. Näyttelijän saama tuomio oli monilta osin samankaltainen kuin Rihannan aikoinaan hakanneella Chris Brownilla pari vuotta sitten.