21-vuotiaan televisiokaunottaren rohkea asuvalinta ihmetytti – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaiset julkkistähdet osaavat alastonkuvissa poseeraamisen jalon taidon, ja kaiken lisäksi myös kuvien levittämisen julkisuuteen. Aiemmin tällä viikolla verkkoon ilmestyi erittäin härskejä pornokuvia, joissa televisiokaunotar Renee Olstead esittelee intiimipaikkojaan kameralle.

Kuvista syntyneestä skandaalista huolimatta Renee Olstead ei ole vetäytynyt julkisuudesta, vaan nyt hänet nähdään poseeraamassa yllättävän rohkeassa asussa, joka oli paljastaa hänen rintansa kuvaajille. Samalla otetaan pieni katsaus hänen hieman vanhempiin kuviinsa. Tosin edellä mainittujen alastonkuvien jälkeen mitään uutta ei olisi enää nähty.

21-vuotias amerikkalainen Renee Olstead on näyttelijä ja laulaja, joka on tullut tunnetuksi muiden muassa Still Standing ja The Secret Life of the American Teenager -televisiosarjoista sekä muutamista elokuvista. Artistina hän on keskittynyt lähinnä jazz-musiikkiin. Hänen ensimmäinen albuminsa Stone Country julkaistiin vuonna 2000, ja tuorein levy Skylark on vuodelta 2009.