Sunrise Avenue menestyy upeasti Saksan listalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa maissa menestystä niittänyt suomalaisyhtye Sunrise Avenue on jälleen menestynyt myös vahvalla alueellaan Saksassa. Yhtyeen tuorein single Hollywood Hills nousi nimittäin eilen Saksan singlelistan kolmannelle sijalle.

Applen iTunes-verkkokaupan Saksan listalla suomalaisyhtye on parhaillaan viidentenä, kun takana Top 10 -listalla ovat muiden muassa Rihannan S&M ja Jennifer Lopezin On The Floor -kappaleet. Niin ikään iTunesin listalla Hollywood Hills on Itävallassa kahdeksannella sijalla ja Suomessa neljännellä sijalla.

Sunrise Avenue -yhtyeen odotettu uusi albumi Out of Style julkaistaan 23. maaliskuuta. Harvakseltaan Suomessa nykyisin keikkaileva Sunrise Avenue esiintyy ensi viikon torstaina Helsingissä, perjantaina Turussa ja lauantaina Lahdessa.