Typeryyden huippu? Pankkiryöstäjä pakeni ruuhkabussilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset eivät aina ole niitä kaikkein fiksuinta kansanosaa, mistä onkin saatu runsaasti todisteita muiden muassa valvontakameroista. Tyhmien rikollisten esittelylle on toki perustettu Yhdysvalloissa myös aivan omia televisiosarjoja. Eräs tuore tapaus päätynee tulevaisuudessa tällaiseen ohjelmaan.

Kyseessä on nimittäin tapaus, jossa mieshenkilö päätti ryöstää pankin. Keskiviikkoaamuna amerikkalainen KeyBank-pankki ryöstettiin Ohion Daytonissa, Yhdysvalloissa. Ryöstäjän pakomatka ei ollut kovin nopea saati nopeantempoinen, sillä hän pakeni paikalta ryöstösaaliin kanssa ruuhkabussilla.

Paikalle saapunut poliisi sai nopeasti tietää minkä linjan bussiin mies oli hypännyt kyytiin, joten heidän oli helppo kaikessa rauhassa seurata bussia ja pysäyttää se sopivan paikan tullen. Mies löytyikin bussista ja koko ryöstösaalis saatiin palautettua. Ryöstäjä pidätettiin. Myöhemmin selvisi, että mies ei ollut ensikertalainen pankkiryöstäjä, mutta asiasta uutisoinut Telegraph-lehti ei tiennyt kertoa pakeniko hän aiemminkin bussilla vai kenties liftaamalla.