Nolo photoshop-moka – bikinimallista leikattiin pala pois

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka Makeup Forever -kosmetiikkamerkki julkaisi ensimmäisen meikkimainoksen, jonka mallia ei ole jälkikäsitelty digitaalisesti. Kuvankäsittely on nykyisin mallikuvissa ennemminkin sääntö kuin poikkeus, ja välillä sattuu noloja mokia.

Nyt Victoria’s Secret -alusvaatemerkin mallikuvassa on käynyt pieni kömmähdys, kun bikinimallin kyljestä on lähtenyt yllättäen pala pois. Hänen ala- ja ylävartalonsa eivät nimittäin ole tällä kertaa aivan samasta muotista. Kyseessä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun enkelit ovat joutuneet photoshoppauksen uhreiksi. Katso kuva alta.

Aiemmin tässä kuussa Playboy-kaunotar Holly Madison uskaltautui poseeraamaan ilman kuvankäsittelyä Life & Style -lehden teemanumerossa, jossa monet kaunottaret myönsivät että heillä on selluliittiä. Samalla he ihmettelevät, että ”Mitä sitten?”