Cyrusin julkkisperheen avioero peruttu

Viihdeuutiset · Stara.fi

18-vuotias teinitähti Miley Cyrus murtui taannoin saatuaan tietää, että hänen vanhempansa Tish ja Billy Ray Cyrus hakevat avioeroa. Nyt Miley voi huokaista helpotuksesta, sillä julkkisparin aviero on peruttu.

Billy Ray Cyrus kertoi asiasta The View -ohjelman haastattelussa, jossa hän totesi haluavansa saada perheestään jälleen yhteinäisen. Aiemmin Cyrus kertoi tyttärensä Hannah Montana -televisiosarjan hajottaneen perheen. Hän totesi GQ-lehden helmikuun numerossa toivovansa että koko televisiosarjaa ei olisi koskaan tehty.

– Inhoan sanoa sen, mutta kyllä. Tekisin nyt suoralta kädeltä toisenlaisen päätöksen, jotta perheeni voisi vielä olla koossa ja kaikki olisi turvallista, onnellista ja normaalia. Se olisi upeaa. Pyyhkisin viime vuodet pois sekunnissa, jos se olisi mahdollista, Billy Ray Cyrus kertoi.