Danielle Lloyd muodokkaana bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari vuotta sitten vakavia vammoja pahoinpitelyssä saanut Danielle Lloyd oli menettää rytäkässä toisen jalkansa lennettyään lasipöydän läpi. Britannian Big Brother -ohjelmassakin mukana ollut neitokainen toipui kuitenkin nopeasti mustasukkaisuudesta aiheutuneesta pahoinpitelystä.

Nyt raskaana oleva Danielle on ikuistettu nauttimassa ökylomasta yhdessä miesystävänsä kanssa. Pariskunta vietti aikaansa vuokraamallaan hulppealla huvijahdilla, ja Lloydin kasvanut vauvamasu näkyi jo selvästi.

Entinen Miss Englanti menetti aikanaan missikruununsa jo missivuotensa aikana, koska se päätyi murtovarkaiden käsiin. Viime vuonna nettioperattori Orange julkaisi Britannian haetuimpien julkkistähtien nimet, ja kymmenen kärkijoukkoon mahtui tuolloin myös Danielle Lloyd. Ykkösenä komeili Cheryl Cole.