Guano Apes Riihimäki Rockin tähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Riihimäellä 1.-2. heinäkuuta neljättä kertaa järjestettävä Riihimäki Rock on julkistanut lisää artisteja. Lauantain pääesiintyjänä tullaan Tehtaankadun Messupuistossa kokemaan saksalainen Guano Apes.

Vuonna 1994 perustettu ja kertaalleen hajonnut alternative rock -yhtye Guano Apes nautti suurta suosiota 90-luvun loppupuolella. Yhtye julkaisi tuolloin kolme albumia sekä kokoelmalevyn, jonka jälkeen yhtye hajosi. Guano Apesin tunnetuimpia kappaleita ovat Alphaville-cover Big In Japan, lumilautailun EM-kilpailuihin vuonna 1998 tehty Loards of the Boards sekä Open Your Eyes. Bändi palasi yhteen vuonna 2009 esiintyen muiden muassa Saksan Rock Am Ringissä. Guano Apesin uusin albumi Bel Air julkaistaan 6. huhtikuuta.

Riihimäki Rockin muita uusia nimiä ovat Klamydia, Maija Vilkkumaa, Fork sekä Sean & Mereau. Aiemmin julkaistuja artisteja ovat Scooter, Kotiteollisuus, PMMP, Stam1na sekä Happoradio. Lisää artisteja on tiedossa lähiaikoina.