Mies julisti uskottomuuttaan näyttävästi kadulla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

26-vuotias Brittimies Joe Page on joutunut tukalaan tilanteeseen, kun hän jäi Facebookissa kiinni tyttöystävänsä pettämisestä. Tilanteen korjaamiseksi hän kuitenkin ryhtyi harvinaisen näyttäviin toimenpiteisiin.

Stand-up -koomikkona työskentelevä mies julisti uskottomuuttaan ja pyysi tyttöystävältään anteeksi keskimääräistä näyttävämmin. Hän kirjoitti suuren kyltin, jossa kertoi pettäneensä tyttöystäväänsä ja rakastavansa häntä edelleen sekä tekevänsä mitä tahansa, jotta voisi saada hänet takaisin.

Kyltin kanssa Page on kävellyt ympäri Brightonin kaupunkia, jotta mahdollisimman moni saisi tietää hänen pettämisestään. Miehen mielestä naiset ovat pitäneet tempausta romanttisena, mutta miehet ovat lähinnä ihmetelleet sitä. The Sun -lehden mukaan mies sai tyttöystävältä toisen mahdollisuuden.