Huh, tältä näyttää New Yorkin kallein asunto – hinta 90 miljoonaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen asuntomarkkinat ovat olleet jo parin vuoden ajan heikossa kunnossa, kun asuntojen hinnat ovat romahtaneet rajusti. Joidenkin lukaalien hinta on kuitenkin edelleen korkealla, ja nyt esittelyssä on New Yorkin kallein asunto.

90.000.000 dollarilla New Yorkissa saa nimittäin varsin näyttävän 2.000 neliön asunnon Manhattanilta. Rahojen vastineeksi tulee Upper East Siden alueella sijaitsevan asunto, jossa on kymmenen makuuhuonetta, yksitoista kylpyhuonetta, kolme keittiötä, kirjasti, oma hissi, kuntosali ja puutarha. Asunnon voi toki myös vuokrata, jolloin hinta on noin 170.000 euroa kuukaudessa. Katso kuvat tästä.

Asunto on tuottamassa omistajalleen mukavat voitot, mikäli se myydään edes lähelle pyyntihintaansa. Omistaja maksoi asunnosta nimittäin vuonna 1995 vain kuusi miljoonaa dollaria. Siihen saakka tila oli tosin ollut kuntosali, jonka remontti maksoi miljoonia. Edellisen hintaennätyksen haltija J. Christopher Flowers maksoi viisi vuotta sitten New Yorkissa sijaitsevasta asunnostaan 45 miljoonaa dollaria.