Nicole Scherzingerin Simpsonit-salanimi paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun Pussycat Dolls -tanssiryhmän keulahahmo Nicole Scherzinger on moneen kertaan todennut, että hänelle sooloura on tärkeämpi kuin tanssiryhmänsä. Tämä onkin nähty myös käytännössä, kun ryhmän pomona hän on vaihtanut kokoonpanoa haluamakseen jo useamman kerran.

Formulatähti Lewis Hamiltonin tyttöystävä Nicole Scherzinger on siviilissä näyttävä kaunotar, joka tunnistetaan minne hän meneekin. Siksi neitokainen käyttää salanimiä kirjautuessaan esimerkiksi hotelleihin. Nyt The Sun uutisoi, että Nicole on lainannut salanimensä Simpsonit-televisiosarjasta. Hän kirjautuu nimittäin hotelleihin nimellä Edna Krabappel. Salanimen paljastuttua hänen täytyy nyt keksiä itselleen uusi salanimi.

Pari viikkoa sitten Nicole Scherzingerin huhuttiin ottavan Simon Cowellin luomasta X Factor -ohjelmasta tuomarin paikan, johon oli alunperin kaavailtu Cheryl Colea. Cole ei ollut televisiopomojen mielestä tarpeeksi tunnettu ja kaiken lisäksi hänen brittikorostustaan pidettiin amerikkalaisille liian voimakkaana. Scherzingerin uskotaan olevan hyvin lähellä sopimusta, mutta hän ei ole vielä vahvistanut sopimusta.