Pamela Tola ja Pihla Viitala ryhtyivät elokuvantekijöiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaksi suosittua suomalaista näyttelijäkaunotarta, Pamela Tola ja Pihla Viitala, ovat tulleet tunnetuiksi monista kotimaisista menestyselokuvista. Nyt parivaljakko on kuitenkin ryhtynyt yllättäen elokuvantekijöiksi. Heidän lyhytelokuvansa Elma ja Liisa saa pian ensi-iltansa.

Tänään Korkojen kera -ohjelmassa vieraillut Pamela Tola kertoi elokuvaprojektista ja sen alkamisesta.

– Siinä vaiheessa kun idea elokuvasta tuli, niin ei koskaan ajateltu että tää elokuva voisi päästä elokuvateattereihin. Me päätettiin tehdä leffa heti, eikä odottaa mitään rahoituksia tai sellaisia. Me haluttiin kokeilla että miten käy, Pamela Tola kertoi.

Samalla Pamela kertoi suunnittelevansa Pihlan kanssa uusia elokuvaprojekteja ja vahvisti, että hänellä on edelleen rooli Mannerheim-elokuvassa, mikäli se joskus toteutuu.