Peaches Geldof suuttui lehden julkaisemista kuvista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari päivää sitten rocktähti Bob Geldofin julkkistytär Peaches Geldof oli otsikoissa, kun hän varasti kaupasta noin 90 euron arvoisen mekon. Nyt Peaches on suivaantunut, kun hänen yksityiset sänkykuvansa ovat päätyneet julkisuuteen.

The Sun -lehti kertoi Geldofin Facebook-sivuilta löytyneistä valokuvista, joissa hän makoilee alusvaatteisillaan sängyllä miehen ja naisten kanssa. Lehti väitti, että kyse olisi ollut viiden ihmisen ryhmäseksistä. Peaches suuttui jutusta ja kiisti että kyse olisi ollut ryhmäseksistä. Hän on nyt haukkunut lehteä jo useampaan otteeseen Twitter-blogissaan.

Narkomaaniystävänsä julkaisemissa kuvissa alastomana taannoin nähty 22-vuotias Peaches Geldof sai kuvien takia potkut Ultimo-alusvaatemerkin mallintöistä. Kuvat olivat yhtiölle liikaa, ja yhtiö irtisanoi sopimuksen Peachesin kanssa. Julkkisneitokainen on jäänyt jo kolme kertaa kiinni myymälävarkauksista.