Räppäri tappoi miehen – tuomittiin kahdeksaksi vuodeksi vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen hiphop-tähti Tru Life, eli Robert Rosado, on saanut oikeudessa pitkän vankeustuomion, kun hänet tuomittiin kahdeksaksi vuodeksi kaltereiden taakse New Yorkissa sattuneesta henkirikoksesta. Räppärin isoveli sai kuitenkin kaksi vuotta pidemmän, kymmenen vuoden, vankeustuomion.

Tuomioistuimen mukaan Tru Life oli osallisena kuolemaan johtaneessa tapahtumasarjassa, jossa mieshenkilö puukotettiin riidan ja takaa-ajon päätteeksi kuoliaaksi New Yorkin Manhattanilla. Räppäri kiisti syyllisyytensä tappoon ja väitti että tarkoituksena ei ollut surmata uhria.

Lopulta tuomioista sovittiin syyttäjän ja tekijöiden välillä. Uhrin omaiset ilmoittivat välittömästi pitävänsä vankilatuomioita aivan liian lyhyinä. He totesivat oikeuden pettäneen heidät päästämällä tekijät liian helpolla. Tru Life tuli aikoinaan tunnetuksi Jay-Z:n suojattina ja hänen Roc-La Familia -yhtiönsä artistina.