Pidätetyn vaginasta löytyi valtava tavaramäärä

Ohhoh! · Stara.fi

Kuukausi sitten maailmalla ihmeteltiin tapausta, jossa miehen peräaukosta löytyi piilotettuna suuri määrä erilaisia tavaroita. Nyt hieman tuoreempi tapaus osoittaa, että myös naiset kykenevät samanlaisiin operaatioihin.

Scrantonin poliisi otti sunnuntaina kiinni autollaan kolaroineen naisen, jonka epäiltiin murtautuneen Dunmore Inn -nimiseen motelliin. Tarkastuksessa naisen takin taskuista löytyi kolme heroiinipussia. Löydösten takia poliisi katsoi, että naiselle tulee tehdä perinpohjainen ruumiintarkastus. Sen tulos oli varsin yllättävä.

27-vuotiaan naisen vaginasta löytyi nimittäin valtava tavarakätkö. Scrantonin poliisin tiedottaja kertoi The Times Tribune -lehdelle, että naisen sisältä putkahti ilmoille 54 pussillista heroiinia, 31 tyhjää pussia, 8,5 tablettia sekä seteleinä ja kolikoina 51,22 dollaria.