Rocktähti tuomittiin vankilaan – tyttöystävä jätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina lukuisia viihdemaailman tähtiä on tuomittu vankilaan erityisesti rattijuopumuksista, pahoinpitelyistä, aseista ja huumeista. Taannoin oli vuorossa myös Mötley Crue -yhtyeen laulaja Vince Neil, joka passitettiin vankilaan rattijuopumuksesta hänen tunnustettua syyllisyytensä.

Neil sai 15 päivän ehdottoman vankeustuomion, minkä lisäksi hän joutui olemaan saman verran myös kotiarestissa. Hän pääsi vankilasta jo kymmenen päivän istumisen jälkeen, mutta kotona odotti huonoja uutisia. Kahden viikon kotiarestin aikana Neilin tyttöystävä, televisiotoimittaja Alicia Jacobs, jätti hänet. Pari oli seurustellut seitsemän kuukauden ajan.

Laulaja jäi kiinni 27. kesäkuuta ajettuaan juovuksissa Lamborghini-urheiluautollaan Las Vegasissa 60 mailin nopeudella 45 mailin alueella. Alunperin Vince Neil kiisti kaikki syytteet, mutta lopulta hän tunnusti tekonsa. Tuomion myötä lehdistössä on nostettu esiin Neilin aikaisempia rötöksiä, joista yksi on suomalaisille liiankin tuttu. Hanoi Rocks -yhtyeen englantilainen rumpali Nicholas ”Razzle” Dingley kuoli nimittäin vuonna 1984 Kaliforniassa tapahtuneessa onnettomuudessa, jossa juovuksissa ollut Vince Neil ajoi kolarin.