Courtney Love oli sniffata kuolleen Kurt Cobainin tuhkat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocklegenda Kurt Cobainin leski Courtney Love paljasti taannoin intiimejä salaisuuksia pariskunnan avioelämästä ja julkaisi nakukuviaan Twitter-blogissa. Kuvista noussut kohu paisui siihen pisteeseen, että Love lopetti hetkeksi mikrobloggaamisen kokonaan. Nyt hän on kuitenkin palannut kohuotsikoihin.

Love kertoi nimittäin aikoinaan musiikkitoimittaja Neil Straussin haastattelussa suunnitelleensa kuolleen miehensä tuhkien sniffaamista nenäänsä. Asia tuli julki nyt, kun Strauss julkaisi kirjan, jossa hän muistelee useiden supertähtien haastatteluita. Toimittaja kertoo kirjassaan, että Love ei hänen mielestään lastenut leikkiä tuhkien nuuskaamisesta puhuessaan.

Taannoin rokkari joutui ongelmiin, kun koruyhtiö syytti häntä arvokkaiden korujen palauttamatta jättämisestä. Jacob & Co -yhtiö nosti oikeudessa kanteen, jossa se väitti Loven jättäneen palauttamatta 114.000 dollarin arvoiset korut. Rokkari lainasi korvakorut, rannerenkaan ja kaulaketjun, mutta palautti vain rannerenkaan. Muut Love väitti kadottaneensa. Koruyhtiön mukaan lainaaja on vastuussa koruista. Oikeudenkäynti ei ole vielä alkanut.