Kelly Brook riisui lehden kanteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen mallikaunotar Kelly Brook on noussut viimeisen parin vuoden aikana lähes täydestä tuntemattomuudesta kansainväliseksi tähdeksi. Talent-tuomaristossakin nähty kaunotar on voittanut äänestyksen sekä maailman kauneimmasta julkkisvartalosta että maailman kauneimmista sääristä.

Taannoin Kellyn ilmoitettiin olevan raskaana. Nyt hän keikistelee Max-nimisen lenden kannessa ja sisäsivuilla varsin näyttävissä otoksissa. Esimerkiksi kansikuvassa Kelly nähdään rintaliivit yllään. Katso kuva alta.

31-vuotias englantilainen Kelly Brook on toiminut julkkisurallaan näyttelemisen ja mallintöiden lisäksi myös uimapukujen suunnittelijana. Vuonna 2006 hän julkisti myös oman uimapuku- ja vaatemalliston. Samana vuonna Kelly Brook sijoittui maailman seksikkäimpien julkkisnaisten listalla viidenneksi. Vuonna 2009 hän sijoittui viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä.

Kelly Brook Max