Kim Kardashian: ”Reiteni hyllyvät ja minulla on selluliittiä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian on tehnyt harvinaisen menestyksekkään uran viihdemaailmassa, ja hänen johdollaan perhe tienasikin viime vuonna huimat 65 miljoonaa dollaria. Nyt Kim on kommentoinut ulkonäköpaineitaan julkisuudessa.

Kim Kardashian nähdään parhaillaan Self-lehden haastattelussa, jossa hän kommentoi lehdistä lukemiaan perättömiä huhuja ja myöntää, että ei itsekään pidä ihailtua vartaloaan täydellisenä.

– Totta kai kamppailen joskus epävarmuuden kanssa. Rakastan syömistä, vaikka toivoisin että en rakastaisi. Pidän erityisesti herkuista. Voin myös myöntää sen, että reiteni hyllyvät ja että minulla on selluliittiä. Itsevarmuuteni kuitenkin paranee kun vietän aikaa kuntosalilla, Kim Kardashian kertoi Self-lehdelle.

Parhaillaan musiikkiuraa Turn It Up -esikoissinglellään käynnistelevä julkkistähti ja hänen perheensä ovat tehneet valtavat määrät rahaa realityohjelmilla ja oheistuotteilla. Siskokset laskuttavat lähes kaikesta mitä tekevät. Esimerkiksi Kimin vierailu tilaisuudessa maksaa järjestäjälle noin 100.000 – 250.00 dollaria. Lisäksi Kim rahastaa myös Twitter-blogillaan, sillä mikäli jokin tuotemerkki haluaa tulla mainituksi tähden blogissa, maksaa se tuotemerkin edustajalle noin 25.000 dollaria.