Myyjä pimitti asiakkaan lottovoiton: ”Tämä kuponki ei voittanut…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa sattui jokunen vuosi sitten tapaus, jossa kaupan myyjä ilmoitti lottokuponkiaan tarkastamaan tulleelle asiakkaalle, että kupongissa ei ollut voittoa. Todellisuudessa tositteessa olikin lottovoitto, jonka myyjä yritti pimittää itselleen. Nyt julkisuuteen on tullut vastaava tapaus.

Kahden lapsen äiti Kecia Parker oli voittanut 90.000 dollaria lotossa, mutta kuponkia tarkastettaessa kaupan myyjä ilmoitti hänelle että kuponki ei voittanut. Tämän jälkeen myyjä otti voittokupongin talteen, mutta ei heti lunastanut rahoja. Pohjois-Carolinassa lottoarvonnan järjestänyt organisaatio ryhtyi selvittelemään tapausta, koska voitto jäi pitkäksi aikaa lunastamatta.

Parker oli autuaan tietämätön koko tapauksesta, kunnes asian selvittyä hänelle ilmoitettiin voitosta. Hänet onnistuttiin paikallistamaan, koska nainen oli pelannut samaa riviä saman kaupan kautta vuodesta 2006 saakka. Poliisi pidätti myyjän, kun hän yritti lunastaa 87.719 dollarin voittorahoja. Miestä odottaa nyt oikeudenkäynti. Asiasta uutisoi NBC17-kanava.