Taryn Manning Playboy-lehden kansikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär-laulaja Taryn Manning on maailmalla vielä suhteellisen tuntematon nimi, vaikka hänet onkin nähty jo lukuisissa elokuvissa. Lähinnä hieman pienempien leffaprojektien sivurooleissa tähän saakka viihtynyt neitokainen on kuitenkin parhaillaan kovassa nosteessa.

Nyt Taryn on kuitenkin tekemässä läpimurtoaan kohumallien maailmassa, sillä hänet nähdään poseeraamassa maailman tunnetuimman miestenlehden, Playboyn, huhtikuun numeron kannessa.

33-vuotias Taryn Manning on laulaja-näyttelijä. Vuonna 1999 alkanut ura on tuonut roolit muiden muassa elokuvissa 8 Mile, Crossroads ja The Jon. Manningin esikoissingle So Talented julkaistiin viime vuonna ja tänä vuonna on määrä julkaista myös ensimmäinen albumi. Kolme vuotta sitten Taryn Manning nousi otsikoihin, kun hänen miesystävänsä Mams Taylor pahoinpiteli Täydelliset naiset -televisiosarjan Jesse Metcalfen. Syyksi kelpasi se, että Jesse oli keskustellut edellisenä iltana Tarynin kanssa.

Taryn Manning Playboy