Facebookissakin voi kiusata – tässä ikävä esimerkki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkkoyhteisöissä on ilmennyt kiusaamista jo 1990-luvun alkupuolelta saakka, jolloin BBS-palvelimilla käytiin toisten kimppuun lähinnä sanallisesti. Nykyisin Facebook-aikakaudella meno on hieman toista, mutta perusperiaate sama.

Tämä on saanut kokea muiden muassa James Bennett, jonka Facebook-kaverit ryhtyivät kiusaamaan ystäväänsä ottamalla hänen julkaisemiaan valokuvia yhteisöpalvelusta. Tämän jälkeen kaverit muokkasivat hieman miehen kasvoja ja julkaisivat kuvat uudelleen.

Nyt verkossa on julkaistu alkuperäiset kuvat ja niiden muokatut versiot sekä Jamesin katkerat kommentit kuviinsa. Niiden perusteella mitään dramaattisia muokkauksia kuviin ei ole tehty, mutta kuitenkin tarpeeksi aiheuttaakseen kuvien kohteelle mielipahaa. Katso kuvat ja kommentit tästä.